top of page
Ostatki

OSTATKI - Menu 

Rosół z makaronem

Pierś faszerowana

Karkówka otulona cebulą

Zrazy wieprzowe podane z kopytkami

Łosoś w sosie

Mix surówek

Ziemniaczki opiekane

Deser:

Kawa/herbata

Talerz słodkości

Zakąski zimne:

Pstrąg w galarecie

Deska wiejska, smalec, ogórki, ser

Tymbaliki drobiowe

Śledziki marynowane

Ciasto francuskie

Rolada drobiowa na ostro

Carpaccio z łososia

Pomidorki mini z mazzarellą

Śledzie w occie

Mix sałat

Pieczywo mieszane, masło

Kolacja ciepła:

Wątróbka podana z bagietką ziołową

Żurek z jajkiem

 

Impreza z napojami gazowanymi oraz niegazowanymi

 Koszt 210 zł/osoba 

Zapraszamy do wspólnej zabawy! 

Nocleg oraz śniadaniem w pokoju 2 os- 120zł/os.

Zniżki przewidziane przy pokojach większych niż 2 osobowych.​​​​

*Doba hotelowa podczas Ostatków trwa 16:00 - 13:30

 

*uczestnictwo w imprezie jest jednoznaczną zgodą na publikację wizerunku

Bal Karnawałowy - Ostatki
22.02.2025 - Relax
01.03.2025 - Macio Wodzirej oraz Dj Robert

Ostatki 2025 (2).png

RECEPCJA

Telefon603 863 665; 721 281 472

E-mail: biuro@agrorychert.pl

REZERWACJE STAJNIA

Telefon: 533 280 480

E-mail: stajniaurychertow@wp.pl

​​

KONTO BANKOWE DOTYCZĄCE REZERWACJI POBYTÓW

Konto bankowe: PKO BP S.A. o/Kartuzy, 
64102018660000190200264739 - Rychert Hanna, Kiełpino

KONTO BANKOWE DOTYCZĄCE REZERWACJI IMPREZ

Konto bankowe: PKO BP S.A. o/Kartuzy

27102018660000150200993295 - Anna Rychert-Malek, Kiełpino

KONTO BANKOWE DOTYCZĄCE JAZD KONNYCH I KAJAKÓW

Konto bankowe: PKO BP S.A. o/Kartuzy,

65 1020 1866 0000 1002 0086 3167 - Rychert Kamil, Kiełpino

Agroturystyka u Rychertów

©2023 wykonanie Agroturystyka u Rychertów

bottom of page